NOTICIES
 
EL DIARI D'ANNA FRANK. NOVA PROPOSTA DE LA COMPANYIA.
Els dia 16, 17 i 18 de juny de 2017, programem la NOVA PROPOSTA de la companyia amb col·laboració amb l'Escola Cultura Pràctica de Terrassa. Les representacions seran la Sala Xavi Sallent del Centre Parroquial Santa Creu. Us hi esperem !!! RESERVA D'ENTRADES als telèfons habituals o a l'adreça electrònica de la cia.
Amb el patrocini de:

 
   
PETER PAN. NOVA PROPOSTA DE LA COMPANYIA.
Els dia 24, 25 i 31 de maig i 1, 7 i 8 de juny de 2014, programem el cicle de representacions de la NOVA PROPOSTA de la companyia. A la Sala Xavi Sallent del Centre Parroquial Santa Creu. Us hi esperem !!! RESERVA D'ENTRADES als telèfons habituals o a l'adreça electrònica de la cia.
 
   
Casa de Nines. PROPERES REPRESENTACIONS.
Els dia 15 de febrer de 2014 a les 21h. Al Centre Cultural, dins la programació d'espectacles solidaris, a benefici de l’ONG Oberts al Món.
Els dies 1 i 2 de març. A la Sala Xavi Sallent, del Centre Parroquial Santa Creu.

Casa de nines és un drama contemporani que mostra l’escletxa existent entre d’individualisme dels personatges i la moral de la societat de finals del XIX. La protagonista de l’obra, Nora Helmer, és una dona bella, una esposa amatent, una criatura consentida: en definitiva, una nina. Aquell Nadal a casa dels Helmer no és com els altres. Nora, s’adona de la falsedat de tot allò que l’envolta. No sap qui és, però està disposada a tot per trobar-se a si mateixa. Molts crítics la van considerar la primera obra teatral feminista. El seu autor, Henrik Ibsen, ho va negar.
| + |
   
Casa de Nines. L'estrena d'aquest nadal de la nostra companyia.
Els dies 25 i 26 de desembre de 2013, estrenarem a la sala Xavi Sallent la nova proposta de la cia. "Casa de Nines" de Henrik Ibsen, dirigida per Antoni Maria Trullàs.
| + |
   
8 anys amb el Sr. Scrooge ! Rooomanços !
El Nadal no és el mateix sense el Sr. Scrooge ! Per això enguany i per 8è any consecutiu tornem a representar el Conte de Nadal. Serà els dies 28 i 29 de desembre i el 4 de gener. Per celebrar-ho, els menors de 12 anys acompanyats d'un adult tindran l'entrada gratuïta !!. .
| + |
   
Temporada de Teatre Familiar de la Xarxa de Terrassa
La Xarxa de Terrassa organitza la programació municipal de teatre Familiar a Terrassa. La temporada s'inicia el 29 de setembre de 2013 i finalitza el 18 de maig de 2014. Amés de les activitats de teatre, la programació es complementa amb les tradicionals festes d'Inici (29-09-13), de la Llufa (28-12-13), de Primavera (22-03-14) i de l'Infant (18-05-14).
| + |
   
XXIII Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya
Els dies 5 i 6 d'octubre de 2013, tindrà lloc la XXIII Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, organitzada per la Coordinadora del Maresme.
| + |
   
Teatre Principal: Temporada d'Arts Escèniques a Terrassa (setembre-desembre 2013)
El proper 22 de setembre, s'inicia la programació del Teatre Principal amb l'espectacle JAR "Carmen Amaya in Memorian".
| + |
   
34 Passes al cicle d'Escenes Locals de Terrassa
Els passats dies 23 i 24 de març, 34 Passes va participar per 2n any consecutiu al 7è cicle d'Escenes Locals organitzat per l'Ajuntament de Terrassa,
 
   
 
 
COMPANYIA DE TEATRE 34 PASSES DE TERRASSA info@34passes.com ENLLAÇOS D'INTERÈS COL·LABORADORS

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player